Blog Novosti, nasveti, navodila

Blog Novosti, nasveti, navodila

Delnext paketomati

Sporočamo nadgradnjo integracije z dostavno službo Delnext. Uvajamo funkcijo paketomatov, kar strankam omogoča prilagodljivost pri prejemu paketov.

Izboljšava same dostave:

  • Obseg in trajanje dostave: Z uporabo paketomatov Delnext lahko kurir sedaj več paketov za različne stranke vroči istočasno, kar omogoča večjo število dostavljenih paketov, ter zmanjšan čas od naročila do prevzema paketa.
  • Čas dostave: Sedaj stranka ni več vezana na usklajevanje z kurirjem, ampak lahko paket prevzame ob času, ki ji ustreza. Lahko dopoldan med obveznostmi, na poti iz službe domov ali zvečer, če prej ne utegne.
  • Lokacija: Stranka ni več vezana na čakanje na kurirja na določeni lokaciji, saj je paket dostavljen na izbrano lokacijo paketomata, kjer ga varno počaka.

Prednosti uporabe paketomatov:

  • Zadovoljstvo in zvestoba strank: Ker je dostava prilagojena glede na zmožnosti stranke, se možnost, da se s kurirjem zgrešita, izniči, kar omogoča, da stranka lahko svoj paket VEDNO prevzame. Paket lahko prevzame tudi druga oseba, kar vodi v večje zadovoljstvo strank in večja ponovna naročila.
  • Boljša statistika prevzema: Zaradi nepredvidenih situacij, kot so pozabljen dvig gotovine, odsotnost ob kurirjevem prihodu ali neprimeren čas dostave, se zmanjša možnost neprevzetih paketov. To pomeni večje zadovoljstvo strank in manjšo potrebo po ponovljenih dostavah, kar zmanjšuje stroške.
  • Večja baza kupcev: Zaradi možnosti neprevzemanja paketov se lahko zgodi, da stranka ne naroča več. Ko pa stranka prevzame paket na paketomatu, se izognemo tej situaciji in omogočimo stranki, da večkrat prevzame paket, s čimer se ohranja njihovo zanimanje za nakupovanje.
  • Lokacija paketa in čas prevzema: Paket bo nekaj časa čakal na isti lokaciji, kar omogoča enostaven prevzem in preprečuje spraševanje dostavnih služb za informacije o kurirju ali paketu.

 

 

Integracijo z dostavno službo Delnext lahko najdete v Navodilih. Dodatne nastavitve za paketomat niso potrebne.

Uspešno poslovanje
ekipa MetaKocka
Bi želeli, da vas obveščamo o novostih? Spodaj vpišite vaše podatke: