Blog Novosti, nasveti, navodila

Blog Novosti, nasveti, navodila

Februar mesec eRačuna

 

Partner MetaKocke: bizBox, v mesecu februarju pozornost posveča eRačunu

 

 

bizBox je enotna platforma, ki ponuja celovito rešitev za prehod na brezpapirno poslovanje in uporabo eRačunov doma in v tujini. Za enostavno uporabo pa smo poskrbeli tudi v MetaKocki, kjer lahko z enim klikom vašim partnerjem posredujete eRačun in ste del verige brezpapirnega poslovanja.

Storitve in funkcionalnosti, ki so vam na voljo:

  1. ePoslovanje:
    • BizBox omogoča učinkovito upravljanje poslovanja v digitalnem okolju, ki omogoča enostavno sledenje poslovnim procesom.
  2. Certificirana eHramba:
    • Podjetjem omogoča varno elektronsko shranjevanje dokumentov, kar zmanjšuje potrebo po fizičnem prostoru in izboljšuje dostopnost do ključnih informacij.
  3. Digitalizacija eRačunov:
    • S platformo lahko podjetja preidejo na digitalno izdajo, urejanje in izmenjavo računov, kar pripomore k zmanjšanju uporabe papirja in povečanju učinkovitosti.
  4. Povezovanje partnerjev:
    • Platforma olajšuje povezovanje s poslovnimi partnerji, kar vodi k boljši komunikaciji, optimizaciji procesov in izmenjavi ključnih podatkov.
  5. B2B EDI eIzmenjava:
    • Zagotavlja avtomatizirano izmenjavo elektronskih podatkov med podjetji (B2B),od naročila do računa,  kar pospešuje poslovne transakcije, zmanjšuje napake in povečuje zanesljivost.

 

Več informacij o vpeljavi eRačuna v vaše poslovanje, na voljo na: POVEZAVI 

 

 

Uspešno poslovanje

ekipa MetaKocka

Bi želeli, da vas obveščamo o novostih? Spodaj vpišite vaše podatke: