Blog Novosti, nasveti, navodila

Blog Novosti, nasveti, navodila

Posodobljen Obrazec RVZO za kosovnice in preimovanje artiklov

Vsem uporabnikom modula Vračila smo omogočili nadgradnjo obrazca reklamacij vračil in zamenjav (RVZO).

Nadgradnja ima 2 točki,

1. ) Zmožnost razčlenjevanja kosovnic s strani stranke. (Boljša optimizacija delovnih procesov, manj nepotrebne komunikacije s stranko)

2.) Poimenovanja artiklov glede na preslikavo z internetne strani. (Boljša preglednost  artiklov za stranke v samem obrazcu)

Sedaj lahko stranke v obrazcu bolj natančno izbirajo ob vračilu kosovnic. Izbirajo lahko med celotno kosovnico, ali pa posameznimi sestavnimi deli.  V ozadju se istočasno oboje odšteva, tako da, če stranka iz kosovnice odvzame kakšen element, se ji onemogoči vračilo celotne kosovnice. Še vedno lahko vrača preostale posamezne dele. V kolikor pa ima stranka več kosovnic, se še vedno omogoča vračilo celotnih kosovnic, vendar zgolj takrat, kadar celoten inventar še ni vrnjen.

 

V enem obrazcu je mogoče vrniti ali celotno kosovnico, ali pa sestavne dele. Kasneje se lahko ponovno v novem obrazcu vrne oboje, sedaj upoštevajoč inventuro in zaklep celotnih kosovnic. Artikli, ki so se porabili, niso več vidni v obrazcu.

Primer, kako lahko sedaj vaši stranki omogočite izdelke v njihovem jezikiu, in s tem povečate njihovo zadovoljstvo poslovanja z vami.

Več si lahko preberete v naših navodilih.

Uspešno poslovanje
ekipa MetaKocka
Bi želeli, da vas obveščamo o novostih? Spodaj vpišite vaše podatke: