Blog Novosti, nasveti, navodila

Blog Novosti, nasveti, navodila

Predstavitev grafov – MetaKocka – Analitika

MetaKocka – Analitika
Vsi analitični podatki na enem mestu in v realnem času

V objavi vam predstavljamo nove grafe, ki so za vas pripravljeni v novem modulu, MetaKocka – Analitika.

Graf uspešnost dostave

Graf prikazuje uspešnost dostave po dostavnih službah. Glede na izbran časovni okvir prikazuje pakete, ki so bili uspešno dostavljeni in tiste, ki so bili zavrjnjeni. V Grafu lahko izbirate med različnimi časovnimi okviri in dostavnimi službami, prav tako je možen izvoz izvora podatkov.

 

Graf odprema po X dneh in zavrnjeni

Graf prikazuje neuspešno dostavo v korelaciji s časovnim procesiranjem naročil. Prikazani so zavrnjeni paketi glede na št. dni od oddaje naročila do odpreme. Prikaz je mogoč glede na različne časovne okvire in dostavne službe.

 

Graf Dostava dni glede na dostavno službo

Graf prikazuje kolikšen delež paketov je bil dostavljen po določenem dnevu od datuma odpreme. Tako lahko spremljate kakšen je dostavni čas paketov z določeno dostavno službo in državo kamor pošiljate pakete.

 

Graf dogodki dostave

Graf beleži dostavne dogodke.  Nudi informacijo o paketih, ki so čakali v prevzemnem mestu, imeli napačen naslov, bili poškodovani med dostavo in paketih ki so bili izgubljeni v dostavnem procesu ali v tranzitu.  Z izvorom podatkov, lahko pridobite informacijo kateri paketi so bili zabeleženi v določenem dostavnem dogodku, po posamezni dostavni službi.

 

Graf Dogodki dostave in sprejetost paketov

Graf prikazuje kritične dogodke v procesu dostave in končno uspešnost le te. Iz grafa lahko spremljate koliko paketov je čakalo na prevzem v prevzemnem mestu in kolikšen delež teh je bil uspešno dostavljenih prejemniku.  Prav tako podatek za Neuspešno dostavo in Napačen naslov prikazuje podatek, koliko paketov je bilo po zabeleženem dogodku uspešno dostavljenih prejemniku.
V kolikor za časovni okvir izberete tekoči teden, mesec, vam prikaz omogoča spremljanje paketov, ki se nahajajo v prezvemnih mestih, imajo zabeleženo neuspešno dostavo ali napačen naslov. Tako lahko pravočasno stranke pozovete na prevzem ali uredite naslov in si povečate možnost uspešne dostavljenosti.

 

Dodatna funkcionalnost Plačilna metoda

Funkcionalnost omogoča prikaz po izbranih plačilnih metodah in omogoča prikaz podatkov samo za izbrano plačilno metodo.

Sledite našim objavam, ter ne zamudite naslednje predstavitve grafov vezane na analizo artiklov.

 

Uspešno poslovanje

ekipa MetaKocka

Bi želeli, da vas obveščamo o novostih? Spodaj vpišite vaše podatke: