Blog Novosti, nasveti, navodila

Blog Novosti, nasveti, navodila

Predstavitev grafov – MetaKocka – Analitika

MetaKocka – Analitika
Vsi analitični podatki na enem mestu in v realnem času

 

V objavi vam predstavljamo prve grafe, ki so za vas pripravljeni v novem modulu, MetaKocka – Analitika.

 

Graf št. naročil po državah in Graf št. naročil po spletnih trgovinah

V grafu so vidna oddana prodajna naročila za posamezno državo, glede na izbrano časovno obdobje. Pri časovnem obdobju izberete začetni datum, poljuben prikaz po dnevih, tednih, mesecih letih ter s številom korakov določite za koliko časovnih obdobij želite prikaz.

Prav tak je tudi graf Število naročil po spletnih trgovinah. V grafu so prikazana naročila po posamezni spletni trgovini z možnostjo nastavitve časovnega obdobja, za katerega želite prikaz.

 

Graf dostava dni glede na dostavno službo

Graf prikazuje kolikšen je dostavni čas  posamezne dostavne službe v izbranem časovnem obdobju, ki vas zanima. V grafu so zajeti podatki dostavljenih naročil in kolikšen je bil njihov dostavni čas. Prikaz podatkov je možen tako v št. naročil kot tudi v %.

 

Graf uspešnost dostave
Graf prikazuje koliko naročil je bilo v izbranem časovnem obdobju uspešno dostavljenih. V grafu so prikazani podatki: št. odpremljenih paketov, št. uspešno dostavljenih paketovin  in št. vrnjenih paketov. Prikaz podatkov je možen tako v št. paketov kot tudi v %.

 

Sledite našim objavam, ter ne zamudite naslednje predstavitve grafov: Graf dogodki dostave, Graf neuspešne dostave in razlogi za le to, Graf odpreme naročil.

 

Uspešno poslovanje

ekipa MetaKocka

Bi želeli, da vas obveščamo o novostih? Spodaj vpišite vaše podatke: