Blog Novosti, nasveti, navodila

Blog Novosti, nasveti, navodila

Tedenski nasveti – eNaročanje

Predstavljamo vam eNaročanje
Izmenjava elektronskih dokumentov z vašimi partnerji.

 

Izmenjava e-Dokumentov s partnerji MetaKocka in bizBox ponudnikom omrežja za izmenjavo dokumentov, vam olajša poslovanje z vašimi partnerji. Partnerju lahko z enim klikom pošljete dobavnico, naročilnico in potrdite prodajno naročilo.

Izmenjava dobavnice

Izmenjava naročilnice

Pošiljanje Potrditve prodajnega naročila

 

Prav tako lahko s strani svojih partnerjev prevzemate e-Dokumente iz vašega bizBox nabiralnika in se vam avtomatsko zapišejo v MetaKocko (brez prepisovanja podatkov), ter se v vašem bizBox profilu označijo kot prevzeti dokumenti.

 

Digitalizacija z uvedbo eDokumentov za avtomatizirano izvajanje naročil, dobave in plačil predstavlja pomembne koristi za Vas uporabnike MetaKocke in vaše dobavitelje. Z avtomatiziranim eNaročanjem se poceni in poenostavi poslovanje ter pospeši dostavo, odpravlja se ročno delo, procesi v preskrbovalnih verigah pa so standardizirani in sledljivi.

Preko celovite poslovno – informacijske rešitve lahko na enostaven način elektronsko poslujete v procesu eNaročanja direktno iz MetaKocke s povezavo v bizBox EDI omrežje.


V kolikor želite izboljšati in avtomatizirati vaš proces od naročila do plačila, nas kontaktirajte na: podpora@metakocka.si ali na tel. št. 059086671

Več podrobnosti o eNaročanju si lahko ogledate na POVEZAVI ali se prijavite na brezplačni webinar PRIJAVA.

 

 

Uspešno poslovanje

ekipa MetaKocka

Bi želeli, da vas obveščamo o novostih? Spodaj vpišite vaše podatke: