Blog Novosti, nasveti, navodila

Blog Novosti, nasveti, navodila

Bonus program – brezplačni meseci uporabe

MetaKocka Bonus program Vam omogoča, da MetaKocko na enostaven in hiter način priporočite prijateljem, znancem in poslovnim partnerjem, hkrati pa spremljate kdo je vabilo sprejel in kdo je postal naročnik in kdo Vam je dodal Bonus.

Želeli smo, da bi bil Bonus program čimbolj enostaven in jasno razumljiv zato smo se odočili, da bo pravilo kako pridobiti Bonus samo eno:

Vsak Vaš prijatelj, ki z nami sklene pogodbo Vam doda 30 dni brezplačne uporabe MetaKocke.  

Tudi na uporabnike, ki ste z nami sklenili večletne pogodbe nismo pozabili, saj Vam bomo plačano obdobje podaljšali za toliko mesecev kolikor boste imeli bonusov v času podaljšanja najema.

Kako do Bonusa?

Prijavite se v MetaKocko in kliknite na ikono “Darila”  kot kaže spodnja slika:

Bonus-1

 

V spodnjem delu, kot kaže spodnja slika boste opazili več možnosti kako MetaKocko priporočiti prijateljem – izberite tisto, ki vam najbolj usteza. Za spletno stran ali blog lahko uporabite povezavo ali pa vabilo posredujete po epošti, objavite na Facebooku ali/in Twitterju.

Bonus-2

 

Vse aktivnosti vaših prijateljev, datum in čas registracije, sklenitve pogodb z nami in pripadajoč bonus (in njegova poraba) bo transparentno prikazana na spodnjem delu kot kaže slika:

bonus-3

Zahvaljujemo se Vam za priporočila in Vam želimo številne brezplačne mesece uporabe MetaKocke.