Blog Novosti, nasveti, navodila

Blog Novosti, nasveti, navodila

MOS Celje – predstavitev aplikacije TouchMeni – elektronski meni za restavracije

Skupaj s partnerskim podjetjem Bucik d.o.o. smo razvili inovativen sistem naročanja za restavracije, ki ga je moč uporabljati na vseh “pametnih” telefonih, tablicah (Android ali iOS) ali računalniku.

Aplikacija podpira tri vloge:

Miza – elektronski meni – jedilnik s prikazanimi jedmi, opisi, slikami, kjer obiskovalec na tablici (Android, iOS) restavracije samostojno odda naročilo v kuhinjo ali pa za pomoč pokliče natakarja:

Natakar – pregled miz/ con, zasedenosti, oddanih in izgotovljenih naročil – ta pogled natakarju omogoča hiter pregled, katere mize so zasedene, kakšna naročila so oddana in v kakšnem statusu so. Vsa komunikacija med mizo, kuharjem in natakarjem poteka v realnem času. To pomeni, da je natakar obveščen takoj, ko miza odda naročilo ali rabi pomoč oziroma je v kuhinji jed za določeno mizo že pripravljena.

– Kuhar – pregled in zaključevanje oddanih naročil kuhinji – ta pogled omogoča da v kuhinji dobijo naročilo takoj, ko je oddano, brez zamud in napak. Ko je jed pripravljena kuhar naročilo zaključi in s tem avtomatično obvesti natakarja o pripravljeni jedi in zagotovi da je naročilo takoj postreženo.

Noviteta je med obiskovalci Mednarodnega sejma v Celju požela precej zanimanja, med drugim si jo je ogledal tudi zunanji minister Samuel Žbogar

Več informacij o noviteti lahko dobite na simon@bucik.si, info@metakocka.si