Blog Novosti, nasveti, navodila

Blog Novosti, nasveti, navodila

Učinkovito preverjanje dostavnih podatkov – Urejevalnik naslovov

Nadgradnja modula Urejevalnik naslovov

Zaradi vse večje težnje po preverjanju pravilno vnesenih dostavnih podatkov, smo nadgradili modul Urejevalnik naslovov.

 

 

Do sedaj je modul omogočal preverjanje vsebovanosti hišne številke v naslovu,  strukturo poštne številke, preverjanje ustreznosti naslova na podlagi vaših baz ter kontaktne podatke kupca. Da bi modul še izboljšali smo vgradili preverjanje naslovov, na podlagi baz dostavnih služb.
Pri dostavnih službah, ki to omogočajo, se pri potrjevanju naročil v urejanju naslovov direktno povezujemo ter preverjamo ali je naslov ustrezen, pri drugih odjemamo podatke, jih hranimo in pri potrjevanju javimo ustreznost naslova.

Prva preverjanja, ki sta  na voljo za uporabo je preverjanje za Madžarsko na podlagi baze pošte HU  in Italijo na podlagi baze GLS Italy.

 

Po vklopljenem preverjanju zaznamo napake in vam tudi prikažemo predloge, kaj izbrati, da bo naslov ustrezen za dostavo:

Stranka je v polje mesto vpisala neveljavno vrednost. Pravzaprav se je verjetno zmotila in v polje ulica vpisala mesto. Pri preverjanju smo zaznali napako in vam tudi ponudimo pravilno izbiro.

 

 

PREDNOSTI:

z učinkovitim preverjanjem zagotovite, da bo vaš poslan paket dejansko prišel do kupca. Izboljšajte si možnost dostave, poskrbite, da med samo dostavo ne bo težav in s tem pripomorete k pozitivni izkušnji kupca z vašo spletno trgovino.
Z učinkovitim preverjanjem in uporabo modula, se zmanjša število neprevzetih paketov in tako znižajo stroški, ki nastanejo iz tega naslova.

 

Več o funkcionalnosti urejevalnika naslovov si preberite na SPLETNI STRANI

 

 

Spremljajte naše objave in ne zamudite lansiranja nove baze preverjanja naslovov.

 

 

Uspešno poslovanje

ekipa MetaKocka

Bi želeli, da vas obveščamo o novostih? Spodaj vpišite vaše podatke: